Combi XL koe + varken
Combi XL koe + varken
10 kg
-
+/- 1 kgGehakt1 x +/- 1kg
-
+/- 1 kgHamburger2 x +/- 500gr
-
+/- 1 kgRosbief1 x +/- 1kg
-
+/- 1 kgRumsteak2 x +/- 500gr
-
+/- 1 kgStoofvlees1 x +/- 1kg
-
+/- 1 kgVarkensgebraad1 x +/- 1kg
-
+/- 1 kgVarkensgehakt 100%1 x +/- 1kg
-
+/- 1 kgVarkenskotelet2 x +/- 500gr
-
+/- 1 kgVarkensribben1 x +/- 1kg
-
+/- 1 kgVarkensworst 100%2 x +/- 500gr
Inhoud
10 kg
-
+/- 1 kgGehakt1 x +/- 1kg
-
+/- 1 kg
-
+/- 1 kgRosbief1 x +/- 1kg
-
+/- 1 kgRumsteak2 x +/- 500gr
-
+/- 1 kgStoofvlees1 x +/- 1kg
-
+/- 1 kgVarkensgebraad1 x +/- 1kg
-
+/- 1 kgVarkensgehakt 100%1 x +/- 1kg
-
+/- 1 kgVarkenskotelet2 x +/- 500gr
-
+/- 1 kgVarkensribben1 x +/- 1kg
-
+/- 1 kg
Omschrijving
Brasrund en Duroc varken verdeeld in handige verpakkingen.
Brasrund
Oorsprong
Onze brasrunderen of Belgisch witblauw koeien zijn - de naam zegt het zelf - Belgisch van oorsprong en komen allemaal van onze boeren uit West-Vlaanderen. Deze vrouwelijke runderen worden op de boerderij met zorg en volgens de regels van de kunst gekweekt.
Kenmerken
Het brasrund dankt zijn naam aan een welbepaald onderdeel van z'n dieet: het bras. Bras is het bezinksel van het brouwprocédé. Bras staat bekend als een zeer eiwitrijke, voedzame stof en wordt om deze eigenschappen gebruikt om veevoeder te verrijken. Het bras zorgt voor een gezonde spieropbouw en mager vlees.
Smaak
Hoewel het vlees van onze brasrunderen zeer mager is, heeft het toch een malse textuur en een volle smaak. Dit heeft niet enkel te maken met de manier van kweken en de zorgvuldige selectie van onze dieren, ook de manier van slachten draagt hiertoe bij. Onze dieren ervaren voor het slachten geen stress. Enerzijds uit respect voor het dier, anderzijds omwille van de smaak. Nadien wordt het vlees ook langzaam gerijpt. Dit is essentieel voor de malsheid en de smaak.
Allergenen
klik hierboven voor allergenentabel
Onze vakmensen
Meer over de samenstelling
Hier kan je meer uitleg vinden over de producten in dit pakket.