Reserveer hier uw deel van het graslam

Bij deeleenschaap.be koop je samen met anderen online een lam. Je reserveert een deel en als de teller op 100% staat is het lam volledig verkocht en wordt het in gelijke pakketten verdeeld om daarna bij U thuis geleverd te worden.

Lees meer

Belgisch Graslam

reserveer hier

Bestel online

25%   Wanneer de teller op 100% staat wordt het schaap verdeeld.

Belgisch graslam
Leeftijd: 11 maanden
Gekweekt in België

1 deel = +/- 7,5 kg = 157,25 euro

inclusief* thuis geleverd

*doorheen gans België en Nederland

 

  • +/- 1.2 kg lamsbout (zonder been)
  • +/- 2,0 kg lamsburger ( 4 x 500gr )
  • +/- 0,8 kg lamskotelet
  • +/- 1,0 kg lamsragout 
  • +/- 1,0 kg lamsgehakt
  • +/- 1,5 kg lamsworst

Wenst u de lamsbout te vervangen door lamssaté of wenst
u meer worst, hamburgers of gehakt in uw pakket ipv een
een andere soort vlees dan kan u dit steeds vermelden op 
het online bestelformulier en dan versnijden we het vlees
voor u graag zoals u dat liefst hebt.

Onze lammeren worden 100% grasgevoerd al kunnen we niet garanderen dat ze van ons niet af en toe een stukje brood krijgen als beloning. Het vlees in uw pakket is uiterst vers en wordt niet gemanipuleerd met bewaarmiddelen, e-nummers of andere additieven. Gewoon puur natuur zaols u het thuis zelf zou kweken. We hebben verschillende rassen op onze boerderij rondlopen. Bleu du Maine, Ardeense Voskop of Houtlanders. Allemaal rassen die voornamelijk gekweekt worden voor de kwaliteit van het vlees en dus niet voor het rendement.

Deel een koe

bezoek ook onze website deeleenkoe.be

Deel een varken

bezoek ook onze website deeleenvarken.be

Koop een kip

bezoek ook onze website koopeenkip.be

Schapenpakketten | 100% grasgevoerd | zonder toevoegingen

Bij deeleenschaap.be koop je samen met 2 anderen online een lam en krijg je jouw deel in de vorm van een vleespakket van ongeveer 7,5kg bij u thuis geleverd. Je koopt 1 deel, 2 delen of een volledig lam en als de teller op 100% staat is het lam volledig verkocht en wordt het in gelijke pakketten verdeeld. Omdat het pas verdeeld wordt als het volledig verkocht is, is er geen verspilling van vlees en worden dieren niet onnodig geslacht. Ieder pakket heeft dezelfde inhoud en is zo samengesteld zodat elk deel gebruikt kan worden. U weet perfect wat U eet en waar uw vlees vandaan komt. Deeleenschaap.be staat voor een eerlijke vleesconsumptie met respect voor het dier en de landbouwer. Ons vlees wordt niet gemanipuleerd met water of andere producten. Goed en (h)eerlijk vlees, rechtstreeks van het veld op je bord, dat smelt in je mond en niet in de pan. Eet gevarieerd en eet gerust iets minder vlees maar als je vlees eet kies dan bewust voor eerlijk kwaliteitsvlees van lokale oorsprong.  Vertel ons verhaal door aan uw vrienden en familie en laat hen zo meegenieten van een goed en (h)eerlijk stukje vlees. Bestel nu uw deel en proef het verschil!

Wij sparen voor een bos

Spaar mee voor een boom

En jullie sparen mee want voor elk deel van de koe, het varken, het schaap of de kippen dat u besteld reserveren wij 1 euro om een lokaal bos te kopen en bomen te planten.

Als de boom vol is gaan wij aan de slag. Zo blijft er ook voor onze toekomstige klanten nog een stukje groen over en kan je met een gerust hart van uw (h)eerlijk en lokaal gekweekt stukje vlees genieten.

Disclaimer: Het rundvlees en varkensvlees in de combipakketten is afkomstig van hetzelfde dier. In het uitzonderlijke geval dat er niet genoeg vlees kan worden bekomen om het pakket samen te stellen kan het voorkomen dat er vlees van een evenwaardig dier, van dezelfde boerderij, wordt gebruikt om het pakket te vervolledigen. Dit zonder verlies van kwaliteit, zonder verspilling van vlees en met dezelfde traceerbaarheid.